het gebied van het licht
the area of light

Wij initieren educatieve, maatschappelijke en culturele projecten, die actief bijdrage aan een inclusieve samenleving waarbij er voor iedereen ruimte is om mee te doen Wij geloven in de kracht van visuele media en verhalen als middel waarmee -op laagdrempelige wijze- verbinding en inclusie tot stand komen. Dit doen we door co-creatieve projecten en interventies uit te voeren met social-impact.


Zona Luma
We werken in wijken en met mensen die een verhaal willen vertellen. In woord en beeld. Met visuele communicatie waaronder fotografie, film en podcast.
Fotografie is een laagdrempelig middel dat culturele verschillen en taalbarrières overstijgt en voor iedereen toegankelijk is. Waar woorden werken met definities, werkt fotografie met associaties. 
Dit maakt fotografie een zeer effectief middel voor community building. Onze ervaring is dat verhalen gemakkelijk leiden tot gesprek en daarmee verbinding tot stand brengen. Als mensen elkaars verhaal horen dan leren ze elkaar beter kennen en krijgen ze meer begrip voor elkaar.
In wijken waarin de sociale structuren door gebiedsontwikkeling onder druk staan is bovenstaande een belangrijk middel om in te zetten ter bevordering van de sociale cohesie.Wat doen wij?
M 06 482 785 33
Volg ons op ︎